Hello!
Pentru ca astazi e duminica m-am gandit sa va prezint o reteta numai buna de pregatit la masa de pranz, un amalgam de culori si miresme menite sa va incante simturile. Reteta e cat se poate de usoara iar timpul de gatire nu depaseste o ora si jumatate asa ca aduceti un pix si o foiae ca sa puteti nota ingredientele necesare:
-1 pulpa mare de curcan
-1 ceapa mare
-4/5 catei de usturoi mai mici (usturoi romanesc)
-2 bucati morcovi mici sau doar unul mare
-1 cana vin alb
-2 linguri de bulion
-apa cat sa acopere carnea
-boia de ardei (iute sau dulce)
-piper
-sare
-2/3 linguri ulei
Se
pune pulpa de curcan intr-un vas (pentru cuptor), se adauga ceapa
taiata julien, morcovii rondele si restul ingredientelor fara o anume
ordine. Se sigileaza vasul cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor 190
grade pentru o ora si jumatate.
Pofta buna!